Kant en klaar

Kant en klaar

Kant en klaar

Je herkent het allemaal wel, het wordt al laat, je hebt de hele dag gewerkt en je moet nog koken. Dan zijn de kant en klaar producten van ietsgezond een gezonde en snelle optie voor jou avondmaal. Neem bijvoorbeeld de Bio Better than noodles ze zijn in 2 min klaar, laag in calorieën en ook nog eens lekker.

Dadelstroop 600g
Dadelsiroop, wordt ook wel dadelhoning genoemd. Dadelsiroop is een geconcentreerd sap dat rechtstreeks wordt verkregen uit de pulp van de verse dadelpalmfruit. 
€ 4,99
BIO Kokospasta 280g
Kokospasta wordt gemaakt van kokosnoten uit biologische landbouw. Het wordt verkregen door kokosvlees te malen.
€ 4,99
BIO Tomatenpuree
Niet op voorraad
De tomaten, die in juli, augustus en september op het juiste rijpheidsniveau worden geoogst, worden gemiddeld binnen acht uur verwerkt om alle smaak, geur en voedingsstoffen te behouden.
KimChi zuurkool 160g
Originele Koreaanse Kimchi. Het is gepekelde Chinese kool met aromatische toevoegingen, bijvoorbeeld knoflook, lente-ui. Bij uitstek geschikt als aanvulling bij zowel koude en warme gerechten. In Korea wordt het meestal gegeten met rijst.
€ 3,99
BIO Better Than Noodles 385g
Better Than Noodles is vrij van: gluten, tarwe, vet, suiker en zout. Het is geschikt voor veel diëten waaronder: veganistisch, glutenvrij, keto en FODMAP.
€ 4,59
Kokosmelk poeder vegan 250g
Kokosmelk poeder wordt gemaakt van verse kokosnoten. Het bevat grote hoeveelheden middellange vetzuren. De melk heeft een romige consistentie, een lichte kleur en een nootachtige smaak. 
€ 7,65
BIO Matcha Latte
Met deze 100% biologische Matcha Latte poeder kan jij een heerlijke kant-en-klare drankje maken. De unieke mix van deze Matcha Latte bieden u een ontspannende opstarter in de ochtend. Daarnaast kan Matcha Latte gebruikt worden voor ijs of cakes.
€ 8,89
-20%
Gierstvlokken
Gierstvlokken zijn niet alleen gemakkelijk te bereiden, maar bevatten ook een schat aan waardevolle voedingsstoffen, vitamines en mineralen.
€ 3,83
€ 4,79
Havervlokken glutenvrij
Begin jouw ochtend goed met deze glutenvrij havervlokken. Lekker, gezond en makkelijk te bereiden tot havermelk. Pas op! De glutenvrij havervlokken kunnen wel allergenen bevatten (amandelen).
€ 5,45
BIO Better Than Pasta Angel Hair 385g
BIO Beter dan pasta engelen haar is een biologisch plantaardig recept voor de vorm van een konjac engelhaar dat na opening maar 2 minuten nodig heeft om te bereiden. 
€ 4,59
BIO Better Than Pasta Spaghetti 385g
BIO Better Than Pasta spaghetti is een biologisch, plantaardig konjac-spaghettivormrecept dat na opening 2 minuten nodig heeft om te bereiden. 
€ 4,49