Groot assortiment groente, kruiden, kiem en bloemzaden | ietsGezond.nl

Zaaien en kiemen

Bloemen- of kruidenzaden bestellen? Welke zaadjes jij ook wilt planten, wij verkopen ze! Onder deze categorie bevindt zich zowel bloemenzaden als kruidenzaden. Ben jij klaar om jouw kamer helemaal op te vrolijken met onze bloemenzaden? Denk bijvoorbeeld aan Nasturtium, Daisy en Vergeet-Mij-Nietjes. Naast de vrolijke bloemenzaden leveren we kruidenzaden waarvan de meeste eetbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan Hyssop, Oregano en Rozemarijnzaden. Uiteraard is het aanleggen van deze kruidenzaden en bloemzaden een hele leuke bezigheid! Het is namelijk heel eenvoudig om een eigen tuintje aan te leggen op/van eigen grond. Wie wilt dat nou niet? Zelfs op het balkon kan je een leuke bloemen- of kruidentuintje aanleggen! Bestel heel makkelijk en goedkoop jouw kwalitatief goede bloemen- of kruidenzaden online voor een goedkope prijs. Leuke tip: bloemen- of kruidenzaden zijn erg leuk als cadeau voor iedereen die van tuinieren houdt. 

Rozemarijn kruidenzaden
De rozemarijn is een groenblijvende, aromatische en naaldachtige kruidenplant. Daarnaast kent de rozemarijn een harsachtige geur en heeft het mooie blauwe bloemen. De plant wordt aanbevolen voor het hele jaar.
€ 1,19
Verbena zaden
De verbena is een eenjarige plant met veelkleurige bloemen die jouw dag helemaal opvrolijken. Hierdoor is de verbena een ideale plant voor op terrassen, balkons, rotstuinen, muren en gazons. 
€ 0,99
Kamille zaden
De kamille is een eenjarige plant die groeit tot een hoogte van 50 cm. Voor medicinale doeleinden is het verstandig om de witte bloemblaadjes te oogsten aan het begin van de bloei, omdat de bloemblaadjes dan nog plat liggen.
€ 0,99
Daisy pomponette bloemzaden
Deze daisy pomponette zaden is een mengsel van zeer decoratieve tweejaarlijkse bloemen die perfect zijn om jouw huis op te vrolijken! Het enige wat deze daisy pomponette zaden namelijk nodig hebben is zon, water en een vruchtbare grond.
€ 0,99
Salie kruidenzaden
Medische salie is een overblijvende plant die de spijsvertering reguleert en wat gebruikt wordt voor gorgelen, tandvlees, mond en het verlichten van ontstekingen. 
€ 0,99
Marjolein kruidenzaden
Marjolein is een eenjarige plant waarvan de verse en gedroogde bladeren worden gebruikt als smaakmaker voor vlees en soepen. Daarnaast vergemakkelijkt het de spijsvertering en helpt het tegen hoofdpijn en indigestie.
€ 0,95
Kiemzaad Chinese mix 40g
Deze Chinese mix is samengesteld uit verschillende kiemzaden die vaak worden toegevoegd in de Aziatische keuken.
€ 0,99
Hysop kruidenzaden
Hysop is een overblijvende plant en is nuttig voor indigestie, coinstipatie en bloedarmoede. Daarnaast dient het ook als een slijmoplossend middel.
€ 0,85
Kruidenmix voor de keuken
Gemengde kruiden van verschillende populaire soorten kruiden: basilicum, hartig, marjolein, oregano en tijm, een eetluststimulans en om de spijsvertering te vergemakkelijken.
€ 0,95
Geurige bloemenmengsel zaden
Laatste stuks in voorraad
Deze geurige bloemenmengsel is gemakkelijk te kweken en te ruiken. Dit is een mengsel van veel geurige eenjarigen bloemen die vlinders geproduceerd. Bovendien bloeien deze geurende bloemen met een aangename geur van half juni tot eind oktober.
€ 0,99
Oregano kruidenzaden
Oregano is een plant met geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het versterken van tandvlees en het reguleren van het spijsverteringsstelsel. 
€ 1,29
Kiemzaad pittige mix
Mung bonen - 40%, Radijs - 20%, Mosterd - 10%, Linzen - 10%, Groene linzen - 10%, Roode linzen - 10%
€ 1,19