Alles te drinken

Alles te drinken

Alles te drinken

Drink je altijd dezelfde thee en wil je wel is wat anders proberen? Probeer dan één van onze 80 verschillende thee soorten. Toch meer trek in een gezond sapje? ook daarvan hebben wij verschillende soorten en smaken verzameld, die zeker het proberen waard zijn. Neem snel een kijkje

-50%
Ginkgo biloba thee 100g
Is een kruidmiddel van de Japanse notenboom of tempelboom en bevorderd de doorstroming van het bloed door de bloedvaten.
€ 1,95
€ 3,89
BIO Koffiebonen Arabica 150g
Als je iemand bent wie van delicatesse in koffie houdt, heeft de mogelijkheid om de sterke smaak van Arabica te combineren met de delicatesse van Robusta door te kiezen voor een van de koffiesoorten met een gemengde samenstelling van bonen.
€ 5,29
Zoethout (gesneden wortel)
Zoethout heeft een positief effect op de huid. Geschikt voor de verzorging van atopische, eczeem- en ontstekingsveranderingen en voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes. Het verzacht jeuk, roodheid en zwelling.
€ 3,59
Citroenmelisse thee 20 x 2g
Geeft u een rustig gevoel na een hectische dag, het verlicht stress en angst en zit vol antioxidanten en helpt het spijsverteringsproces.
€ 1,99
Stalen RVS rietje herbruikbaar
Wil jij iets voor de natuur betekenen? Met deze herbruikbare RVS rietje hoef je de oude plastic rietjes niet meer te kopen! Naast dat het veel geld scheelt, zorgt het voor minder vervuiling aan de natuur en ben je dus verantwoordelijk bezig.
€ 1,99
Kamillethee 20 x 1.5g
Laatste stuks in voorraad
Bevat een overvloed van natuurlijke ingrediënten. De zonnige kamille thee zorgt voor een unieke bron van plezier en een heerlijke smaakbeleving. 
€ 1,99
Appelazijn 410 ml
Appel cider azijn komt van gefermenteerde appels. Fermenteren/gisten is een proces waarbij de suikers in het voedsel worden afgebroken door bacteriën en enzymen. 
€ 3,99
BIO appelazijn 300ml
Appel azijn komt van gefermenteerde appels uit natuurlijke gisting en bevat waardevolle voedingsstoffen voor een gezond lichaam.
€ 3,89