Alles te drinken

Alles te drinken

Alles te drinken

Drink je altijd dezelfde thee en wil je wel is wat anders proberen? Probeer dan één van onze 80 verschillende thee soorten. Toch meer trek in een gezond sapje? ook daarvan hebben wij verschillende soorten en smaken verzameld, die zeker het proberen waard zijn. Neem snel een kijkje

Rode Bietensap 1L
Deze rode bietensap bevat talloze gezondheidsbevorderende stoffen denk aan vitamine A, C & B en mineralen. Naast dat rode bietensap gezond is, is het erg lekker om te gebruiken als drankje bij jouw maaltijd!
€ 7,79
Muntthee 20 x 2g
Thee van muntblaadjes ontspant en verfrist en biedt comfort na een zware maaltijd.
€ 1,99
Vlierbessensiroop
Natuurlijk, gepasteuriseerd vlierbessensap, bevat alleen natuurlijke ingrediënten met toevoeging van suiker en citroensap.
€ 5,99
Granaatappelsap 1L
Dat de granaatappel is van oudsher al bekend om haar vele gezondheidsvoordelen.
€ 7,49
Citroenmelisse thee 20 x 2g
Geeft u een rustig gevoel na een hectische dag, het verlicht stress en angst en zit vol antioxidanten en helpt het spijsverteringsproces.
€ 1,99
Sinaasappel- en gembersiroop
De combinatie van sinaasappel en gember zorgt voor een verbazingwekkende en unieke verfrissing.
€ 5,99
Brandnetelsap 1L
Laatste stuks in voorraad
De brandnetel is een plant die vele toepassingen in kruidengeneeskunde kent en terecht want en het is een bron van een groot aantal belangrijke voedingsstoffen.
€ 9,45
Groene thee met ginseng 20 x 1.5g
Deze groene thee is voornamelijk eetlustremmend en haalt de trek in zoetigheid weg. In de verpakking zitten 20 theezakjes.
€ 2,49
Witte moerbeiblad thee 20 x 2g
Deze thee werkt goed voor de metabolisme (dieet) van suikers in het lichaam en het handhaven van de juiste glucosegehalte in het bloed.
€ 1,99