Overige producten

Overige producten

Op ietsGezond.nl vind je producten die goed zijn voor lichaam en geest. Eet je gezond? Dan voel je je een stuk beter. Onder “overige producten" vind je producten, die niet in een specifieke categorie vallen. Van verschillende siropen, koffiesoorten tot amandelmeel en kokosmelk. Bij ietsGezond.nl vind je het allemaal. Neem snel een kijkje!

Agar - agar 20g
Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan. In de keuken wordt het product in poeder vorm als bindmiddel gebruikt. 
Bekijk onze video op Youtube
€ 2,19
Agar - agar 100g
Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan, in poeder vorm als bindmiddel/gelatine te gebruiken met nutrale smaak.
Bekijk onze video op Youtube
€ 5,19
BIO appelazijn 300ml
Ongefilterd, OngepasteuriseerdAppelazijn komt van gefermenteerde appels uit natuurlijke gisting en bevat waardevolle voedingsstoffen voor een lichaam.
€ 3,89
Chlorella poeder
Chlorella is een uitstekende en vooral natuurlijke bron van voedingsstoffen die waardevol zijn voor de gezondheid.
€ 6,45
Chlorella tabletten 400 x 250mg
Eigenschappen idem als beschreven bij de Chorella poeder, doch in tablet vorm eenvoudiger te doseren.
€ 7,99
Guarana poeder 100g
Niet op voorraad
Guarana is het nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië  waar het al eeuwenlang door de inheemse bevolking gebruikt is als bron van energie.
Spirulina poeder 100g
Spirulina is een microscopisch kleine algensoort die tot 70% proteïne bevat.
€ 3,99
Appelazijn 410 ml
Appel cider azijn komt van gefermenteerde appels. Fermenteren/gisten is een proces waarbij de suikers in het voedsel worden afgebroken door bacteriën en enzymen. 
€ 3,99
Diatomeeënaarde 1kg - ca. 5l
Diatomeeënaarde is 100% natuurlijk van fijn gemalen fossielen welke bijzonder veel mineralen bevatten en geschikt voor consumptie (food grade)
€ 19,99
Natriumbicarbonaat (baking soda) 1kg
Natriumwaterstofcarbonaat wordt gebruikt in medicijnen o.a voor maagzuur en werkt ook als een natuurlijke peeling voor het lichaam.
€ 3,29
Paardenbloemsiroop 150ml
De siroop in thee op pannekoek of brood heeft een schat aan vitaminen, mineralen en andere stoffen die gezondheidsvoordelen hebben.
€ 5,49
-50%
Guarana poeder 200g
Guarana is het nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in het Amazonebekken in Brazilië, bevat 4 keer meer cafeïne dan koffiebonen.
€ 3,50
€ 6,99