Bloemzaden

Bloemzaden

Bloemzaden

Ben jij klaar om jouw huiskamer of balkon helemaal op te vrolijken? Want dat kan namelijk met onze brede assortiment met bloembladen! Denk aan Nasturtium, Daisy en Vergeet-Mij-Nietjes. Naast dat het natuurlijk een super vrolijke uitstraling heeft, zijn de vlinders en bijen er dol op. De meeste bloemzaden kunnen rond eind maart of begin april in de tuin gezaaid worden. Voor sommige bloemen is het beter om de zaden pas vanaf mei in de grond te stoppen. Na een paar weken verschijnen de groenen sprietjes al boven de grond! Als je nog een paar weken wacht, komen de vrolijke bloemen te voorschijn. Uiteraard zijn de bloemzaden voor een zonnige (goedkope) prijs te machtigen in onze webshop zodat jij kan genieten van een kleurrijke tuin! Overigens verkopen we ook eetbare bloemblaadjes die hier te vinden zijn.

Verbena zaden
De verbena is een eenjarige plant met veelkleurige bloemen die jouw dag helemaal opvrolijken. Hierdoor is de verbena een ideale plant voor op terrassen, balkons, rotstuinen, muren en gazons. 
€ 0,99
Daisy pomponette bloemzaden
Deze daisy pomponette zaden is een mengsel van zeer decoratieve tweejaarlijkse bloemen die perfect zijn om jouw huis op te vrolijken! Het enige wat deze daisy pomponette zaden namelijk nodig hebben is zon, water en een vruchtbare grond.
€ 0,99
Geurige bloemenmengsel zaden
Deze geurige bloemenmengsel is gemakkelijk te kweken en te ruiken. Dit is een mengsel van veel geurige eenjarigen bloemen die vlinders geproduceerd. Bovendien bloeien deze geurende bloemen met een aangename geur van half juni tot eind oktober.
€ 0,99
Phlox Drummondii Mix
'Mengsel van kleuren | Phlox Drummondiii Mix' is een zeer laag, en sterk vertakte eenjarige plant. Bereikt een hoogte van 20-25 cm. De beste groei staat op een zonnige positie in vruchtbare grond.
€ 0,99
Tuinviooltje oranje
Tweejarige plant met grote prachtige oranje bloemen. Plant de bloembol compact in een omtrek van 15-25 cm. Zaaien in mei-juli. Planten in juli-oktober in de spanwijdte van 20x30cm. De bloemen bloeien in april-oktober volgend jaar.
€ 0,99
Tuinviooltje blauw met vlek
Tweejarige plant met grote prachtige blauwe bloemen met donkere vlekken. Plant de bloembol compact in een omtrek van 15-25 cm.
€ 0,99
Bloemenmix Anti-mug
Een rijke mix van meer dan 50 soorten eenjarige en meerjarige kruiden en bloemen voor muggenwerende eigenschappen. Planten geven aromatische etherische oliën af waar muggen niet tegen kunnen.
€ 0,99
Bloemenmix voor bijen 2g
Je kunt bijdragen aan de bescherming van wilde bijen door planten te cultiveren die lang en overvloedig bloeien en bijenvoer bieden met behulp van deze kant-en-klare mix van speciaal geselecteerde zaden. 
€ 0,99
Afrikaantje bolero
Deze eenjarige plant 25-35 cm kent een kuif, heeft bicolor en zijn honing-oranje achtige bloemen. Bloeit de hele zomer. Zaaien kan in alle soorten tuingrond worden uitgevoerd. Zaaien onder schuilplaatsen in april of mei (direct in de grond).
€ 0,99
Tuinviooltje mix Rokoko
Deze tweejarige plant met compact-bolvormige groeiwijze, wordt 15-25 cm hoog met grote en lang bloeiende veelkleurige bloemen. Vlokken zijn sterk gevouwen, waardoor de bloemen een unieke charme hebben.
€ 0,99
Oost-indische kers mix (nasturtium)
Deze compacte dwergplanten zijn gesmoord in prachtige goud-oranje bloemen. Ze zien er geweldig uit op randen, manden en containers. De bloemen zijn eetbaar en bevatten veel vitamine C.
€ 0,99
Goudsbloem Orange gem
Deze goudsbloem is een unieke onderscheidende dwerg-goudsbloem, (30-45 cm), met compacte bolvormige groeiwijze. Talrijke oranje, semi-dubbele en volle bloemen met kalmerende aangename geur sieren de plant de hele zomer en herfst.
€ 0,99