Lijst van producten op merk ViVio

Abrikozen gedroogd
Gedroogde abrikozen worden door velen van ons gewaardeerd om hun buitengewone smaak. Ze worden ook gekenmerkt door een rijk gehalte aan voedingsstoffen die waardevol zijn voor de gezondheid.
€ 8,99
Abrikozenpitolie geraffineerd
Laatste stuks in voorraad
Deze abrikozenpitolie maakt de huid soepel, glad en wordt snel opgenomen. Daarnaast werkt de abrikozenpitolie verzachtend bij zonnebrand. Ook bevat de abrikozenolie geen kleurstoffen, is ongeparfurmeerd, conserveringsvrij en 100% natuurlijk.
€ 4,35
Acai poeder
Product is beschikbaar met verschillende opties
Acai poeder is een extract van Acai bessen die behoord tot de sterkste natuurlijke antioxidanten en goed voor hart & bloedvaten.
Acerola poeder
Deze acerola poeder is afkomstig van een tropische vrucht in het Amazone regenwoud in Zuid-Amerika. De acerola poeder is heel erg gezond, omdat het uit veel antioxidanten bestaat, wat lekker te combineren is met thee en yoghurt.
€ 11,99
Agar - agar 100g
Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan, in poeder vorm als bindmiddel/gelatine te gebruiken met nutrale smaak.
Bekijk onze video op Youtube
€ 5,19
Agar - agar 20g
Agar-Agar wordt gemaakt van rode algen, gewonnen voor de kust van Japan. In de keuken wordt het product in poeder vorm als bindmiddel gebruikt. 
Bekijk onze video op Youtube
€ 2,19
Amandelen bruin naturel 1kg
Amandelen verschaffen veel energie, maar veroorzaken ook snel een verzadigingsgevoel en zijn als snack of als decoratie te gebruiken.
€ 10,99
Amandelen in melkchocolade met kaneel
Het belangrijkste ingrediënt van deze samenstelling zijn knapperige amandelen, d.w.z. amandelvruchtzaden, waarvan variëteiten zowel in Azië als in sommige Europese landen voorkomen.
€ 1,99
Amandelen in pure chocolade
Amandelen bedekt met pure chocolade worden beschouwd als een van de gezondste noten ter wereld. 
€ 1,99
-15%
Amandelmeel 500g
Amandelmeel bevat een natuurlijke vetzuren, veel eiwitten, ijzer en vitamine E en B.
€ 6,54
€ 7,69
Amandelolie zoet 50ml
De olie is goed te gebruiken voor een ontspanningsmassage, erg goed voor de huid en het haar, helpt ook bij roos of geïrriteerde hoofdhuid.
€ 3,49
Amandelvlokken
Amandelvlokken zijn een bekend ingrediënt in de keuken. Ze worden gekenmerkt door een uitstekende smaak, die het karakter van talrijke gebakjes, salades en vleesgerechten perfect benadrukt.
€ 5,19