De beste houten keukengerei voor in iedere keuken | ietsGezond.nl

Hout

In deze categorie vindt je producten gemaakt van Europees hout. Denk eraan - je moet voor houtproducten zorgen en ze onderhouden, zodat ze je jarenlang van dienst kunnen zijn.
Belangrijk! Elk onbewerkt houten voorwerp (lepels, snijplanken, enz.) Dat in contact komt met eten, moet vóór gebruik minstens drie keer worden geïmpregneerd met olie of olijfolie. Houten keukenaccessoires zijn de basisuitrusting van elke kok. Als je de houten producten lang wilt behouden dan moet je ze ook onderhouden. De basisproducten voor houtconservering heb je vast en zeker in je keuken staan, dit zijn: olijfolie of raapzaadolie, appelciderazijn, citroensap, zout, bakpoeder en water.
Houten keukenaccessoires kunnen niet in de vaatwasser worden gewassen. Je kan je nieuwe houten keukengerei het beste wassen onder stromend water met afwasmiddel. Na het wassen laat je het drogen op kamertemperatuur. Langdurig weken van het hout moet worden vermeden. Drogen in de zon wordt niet aanbevolen.

Snijplank Vis
 Ongeïmpregneerde snijplank van beukenhout. Een origineel cadeau-idee.
€ 9,39
Snijplank Blad
Ongeïmpregneerde snijplank van beukenhout. Een origineel cadeau-idee.
€ 9,39
Snijplank Varkentje
 Ongeïmpregneerde snijplank van beukenhout. Een origineel cadeau-idee.
€ 9,39
Onderzetter vierkant
Een vierkante onderzetter voor warme gerechten gemaakt van beukenhout.
€ 6,59
Onderzetter rond
Een ronde onderzetter voor warme gerechten gemaakt van beukenhout.
€ 6,59
Schep hout rond
Schepje gemaakt van beukenhout. Perfect voor het opscheppen van kruiden of andere losse producten. Het kan ook als versiering in de keuken worden gebruikt. Het kan een origineel cadeau-idee zijn.
€ 1,49
Schep hout rond met een handvat
Schepje met een handvat gemaakt van beukenhout. Perfect voor het opscheppen van kruiden of andere losse producten. Het kan ook als versiering voor in de keuken worden gebruikt. Het kan een origineel cadeau-idee zijn.
€ 1,59
Houten kooklepel rond
De houten keukenlepel is ideaal om de ingrediënten te husselen tijdens het koken. Ook kan de houten keukenlepel gebruikt worden om alles uit de potjes te halen- zoals tomatenpuree, mosterd, mayonaise, etc. 
€ 2,19
Houten kooklepel ovaal
De houten keukenlepel is ideaal om voedsel te roeren tijdens het koken. 
€ 1,99
Deegroller roterend met handvat
Houten roller met handvat. Het wordt gebruikt om het deeg dat in de braadpan ligt vlak te maken - hierdoor heeft het deeg dezelfde dikte. Hij kan ook als deegroller worden gebruikt.
€ 6,79