Goedkope natuurlijke verzorgingsproducten | ietsGezond.nl

Verzorgingsproducten

Cosmetica zijn middelen ter verhoging van de hygiëne, lichamelijke reinheid en het uiterlijk schoon. Die je ook verzorgingsproducten kan noemen.

Een mooi, goed verzorgd en gladde huid is de droom van elke vrouw. Systematische gebruiken van verzorgingsproducten zoals oliën kan een gezonde uitstraling garanderen. De cosmetica industrie maakt regelmatig gebruik van oliën en worden in het bijzonder gewaardeerd vanwege de rijkdom aan voedingsstoffen met hydraterend en verjongend effect, bijvoorbeeld arganolie. Ze kunnen rechtstreeks gebruikt worden of als ingrediënt voor natuurlijke cosmetica. Oliën werden al in het Oude Egypte gebruikt wegens hun eigenschappen.

Andere cosmetica worden vaak gebruikt tijdens het bad, bijvoorbeeld kan je magnesium chloride gebruiken om dit mineraal in uw lichaam aan te vullen. Check de omschrijvingen van onze andere verzorgingsproducten. Als je iets kan niet vinden, neem contact met ons op.

Arganolie
€ 6,99
(incl. btw)
Laatste stuks in voorraad
Arganolie is een van de meest dure oliën ter wereld en werkt als een sterke antioxidant met anti-aging effect, geschikt voor huid, haar en nagels.
Jojobaolie
€ 4,99
(incl. btw)
Laatste stuks in voorraad
Is een koud geperste olie van Jojoba zaden, met een zeer hoge biologische compatibiliteit met de huid en wordt veel gebruikt in cosmetica.
Lippenstift argan
€ 2,99
(incl. btw)
Laatste stuks in voorraad
Lippenbalsem met fameuse argan olie is geschikt voor dagelijks gebruik. Het werkt hydraterend en kan ’s nachts worden gebruikt.