Lijst van producten op merk Malwa

Aardbeien thee 20 x 2g
Ga lekker genieten van de heerlijke aardbeien smaak, speciaal voor de fans van zoete zachtheid. Deze aardbeienthee kent een fruitige blend van zwarte thee en stukjes aardbei die jouw dag helemaal compleet maken.
€ 1,99
Actieve spijsvertering thee 20 x 2g
Thee die het dieet aanvult met plantaardige ingrediënten die de goede werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen. 
€ 3,29
Appelbes thee 20 x 2g
Niet op voorraad
Neem een moment van rust voor jezelf door middel van deze appelbes thee. De smaak van de appelbes (thee) kan vergeleken worden met die van een braam vanwege haar sterke wrange nasmaak.
Blauwe bosbes thee 20 x 2g
Er gaat niets boven een lekker warm kopje blauwe bosbessen thee! Dit soort thee kent namelijk een lichte zoete smaak van frisse wilde blauwe bosbessen. Hierdoor vormt het een perfecte mix van zwarte thee en de smaak van fruit.
€ 1,99
Bloedsuikerspiegel thee 20 x 2g
Bloedsuikerspiegel thee is een plantaardig voedingssupplement. Het kan ook worden gebruikt door mensen met stoornissen in het koolhydraatmetabolisme (diabetes). 
€ 3,29
Bosvruchten thee 20 x 2g
Deze bosvruchten thee bestaat uit een heerlijke en fruitige zwarte thee gecombineerd met een frisse en zoete aroma van verschillende bosvruchten (zoals frambozen, aardbeien, bramen en bosbessen) die jouw naar een ontspannen dag brengen.
€ 1,99
Brandnetelthee 20 x 1.5g
Brandnetel thee staat al vele eeuwen bekend en gewaardeerd om zijn vele gezonde eigenschappen.
€ 1,99
Brandnetelthee met peer 20 x 2g
Wist jij dat brandnetelthee helpt bij het afvallen, vochtafdrijvend is en goed is voor de huid? Naast de voordelen is het natuurlijk ook nog is lekker tijdens het werken en natuurlijk voor concentratie tijdens het leren.
€ 1,99
Ceylon losse thee 100g
Ga 's avonds lekker genieten op de bank van deze Ceylon thee die gekenmerkt wordt door haar diepe smaak met verfrissende aroma en een vleugje citrus. 
€ 2,99
Cholesterol kruidenthee 20 x 2g
Cholesterol-kruidenthee is speciaal voor mensen met een verhoogd LDL-cholesterol en triglyceriden in het bloed.
€ 3,29
Cistusroos thee 20 x 1,5g
Deze cistusroos thee komt voort uit de cistus plant die het meeste uit de Middellandse Zeegebied voorkomt. Daarnaast is de cistusroos thee al eeuwenlang bekend, maar is pas de laatste tijd in haar populariteit gestegen.
€ 1,99